Velkommen til PaperDreams!
PaperDreams producerer påklædningsdukker og kort. Se dem under produkter. Her er der mulighed for at bestille. Betalingen sker ved at du får tilsendt et indbetalingskort sammen med de bestilte produkter. Alle priser er inklusiv moms. Der bliver lagt porto oven i prisen.

Jeg laver også illustrationer til brochurer, pjecer eller andet.

Jeg kan lave dig som påklædningsdukke - eller en anden person, som du gerne vil have som pd. Send en mail - tryk på "Kontakt"-knappen - eller ring på nedenstående telefonnummer.

Jeg håber du vil finde noget du kan lide.

Dorte Meiling Nielsen
Saltø Skovvænge 45
4700 Næstved
Danmark
55751945


Produkteksempel:

Her ses et eksempel på et produkt, der kan fås på denne side. Klik på billede hvis du vil se mere om netop dette produkt eller brug menuen til venstre for at se andre produkter.

Navn: Beduiner

NyhederMinde om krigen 1864
05-12-2013 af Dorte Meiling Nielsen
I 2014 er det 150 år siden, at Danmark tabte stort i slaget ved Dybbøl 1864 til det daværende Tyskland/Preussen. Det har PaperDreams markeret med en påklædningsdukke med titlen "Tro, håb og kærlighed". Se den under Påklædningsdukker - fiktive historiske personer.

Kierkegaard - til lykke!
03-05-2013 af Dorte Meiling Nielsen
I anledning af Søren Kierkegaards 200 års fødselsdag har PaperDreams lavet en udgave af ham som påklædningsdukke i collagestil med dragter, som repræsenterer nogle af de typer, han beskriver.

Dronning Margrethe I
03-05-2013 af Dorte Meiling Nielsen
Dronning Margrethe I er nu klar som påklædningsdukke. Fås i A-4 format og som postkort. Se hende under "Påklædningsdukker" - "Virkelige historiske personer" og under "Kort" - "PD-kort".

Cirkus Arena
30-01-2013 af Dorte Meiling Nielsen
Snart starter cirkussæsonen igen! PaperDreams har skildret familiedynastiet bag Cirkus Arena gennem to påklædningsdukker af henholdsvis cirkusdirektør Benny Berdino og hans kone, Hanne. De to har dragter, der illustrerer hele familiens virke i cirkus. Se de to ark under "Påklædningsdukker" - "Diverse".

Arkene har været vist i det amerikanske påklædningsdukkeblad, "PaperDoll Studio" som for- og bagside.

Niels Ebbesen
24-05-2012 af Dorte Meiling Nielsen
Den danske helt Niels Ebbesen kan nu fås som påklædningsdukke. Han har både den rustning, som han er afbildet med på statuen i Randers og flere andre middelalderdragter. Find ham under Produkter - Påklædningsdukker - Virkelige historiske personer.

[Arkiv]